corona protocol

Happy DogTrimsalon
Onze trimsalon is geopend met inachtneming van de geldende RIVM regels! We vragen u een modkapje te dragen, niet zelf binnen te komen en uw hond af te geven op de door ons aangegeven plaats.

Happy Dog Hondenschool:
De pandemie en de RIVM  regels die nu gelden nemen wij zeer serieus. Wij willen zeker in deze moeilijke tijd jullie ook bij staan met advies en zijn bereikbaar. Wat betekend dit in de praktijk:

  • In principe zijn de groepslessen gesloten tot 19 Januari
  • Je kunt je wel inschrijven voor een cursus. Je kan dan nl. wel van onze service gebruik maken! Denk bijvoorbeeld aan de on-line ondersteuning, vraagbaak en bijv. privélessen ed. zie hieronder.
  • Na de feestdagen zullen we starten met privélessen (kosten 3 strippen van je “kaart” duur half uur) (je betaling geeft recht op 10 “strippen” die je kunt inzetten voor privéles of straks weer voor “gewone” lessen). Privélessen zijn op dit moment in principe alleen toegankelijk voor puppy’s die net gestart zijn met de cursus en honden met ongewenst gedrag en kinderen die begeleiding nodig hebben met hun hond en voor cursisten die puberende honden hebben waar je geen raad mee weet.
  • Je kunt als je je hebt ingeschreven (en betaalt hebt) gebruik maken van onze on-line video’s.  Aankomende weken zullen wij ook per mail informatie sturen.
  • Zijn er na het bekijken van de video’s nog vragen kun je deze altijd stellen.
  • Uiteraard houden we cursisten die ingeschreven hebben goed op de hoogte d.m.v. de mail.

We hopen dat e.a. zo duidelijk is, graag horen van u of u als wij iets voor u kunnen betekenen  of als u nog vragen heeft.
Zodra het weer mogelijk is om de groepslessen te hervatten zullen wij dit doen en ook hier op de site communiseren.

Blijf gezond en heel veel plezier met je pup / hond.

Blijf vooral gezond en laten we er met zijn allen een veilige en leuke cursus van maken!

Groet team Happy Dog

Koudhoornweg 6 – 6741 JG – Lunteren – +31(0)6 228 21 462 –info@hondenschoolmiddennederland.nl

IBAN: NL37RBRB0827521790 – KVK: 08098296 – BTW: NL168123939B01